Успелите

10 000 лева за стартираща компания, ако си студент

Стартираща младежка компания ще получи директна финансова инвестиция от 10 000 лева, за да постави началото на бизнеса си.

Джуниър Ачийвмънт България и Кока-Кола ХБК България за трета поредна година обединяват своите усилия за развиване на бизнес умения сред студентите и за насърчаване на предприемаческия им дух. По време на програмата специалисти на Кока-Кола ХБК България в областта на маркетинг, продажби, финанси, интелектуално право и др. ще бъдат ментори на младите предприемачи и ще им помагат да изградят по-успешен бизнес.

В продължение на 3 месеца участниците ще преминат през 5 обучения (менторски съботи), посветени на идентифицирането на бизнес възможност, създаването на екип и изграждането на финансова и маркетингова стратегия, както и продажбена политика на стартиращата компания.

Програмата „Моята първа компания“ е важна, както за изграждане на предприемачески дух и начин на мислене у студентите, така и за развиване на вътрешното предприемачество на корпоративно ниво. Желаещите да се включат в програмата „Учебна компания за студенти“ на JA България могат да го направят до 31 март 2016 г.

"Учебна компания за студенти" е практически курс по предприемачество. Целта на курса е да запознае студентите с предприемачеството на практика, като те създават и управляват своя учебна компания. В рамките на една учебна година/семестър, те сформират екип и развиват своя бизнес идея, разработват прототип на продукта/услугата и представят бизнес и финансова обосновка на проекта. Работата им в програмата се подпомага от техен преподавател и доброволни бизнес консултанти.

Повече информация може да намерите ТУК.

Успяхме ли да те вдъхновим?
Подкрепи позитивната журналистика в България…

Ние сме млад екип от момичета и момчета, гладни за обективност в медиите. Работим здраво, за да ви върнем вярата и да ви покажем, че добрите примери са навсякъде около нас. Противопоставяме се на стила и работата на традиционните медии, за да ви покажем положителната страна на монетата.

Обръщаме се към вас с апел за дарение в подкрепа на журналистиката, която правим. Всички постъпления се инвестират в развитието сайта. С тях ние увеличаваме обема и качеството на позитивните новини от България.

Защото сме тук заради нашето общо бъдеще и вярваме, че то ще е добро!

Препоръчани статии

Александър Хинков

Съосновател и отговорен за развитието на позитивната медия на България Uspelite.bg. Занимавам се журналистика, дигитални комуникации и социално предприемачество. Вярвам, че максималната продуктивност е тясно зависима от спорта и почивката. Зареждат ме първичността на природата и хорските усмивки.

Оставете коментар

0 коментара